بزرگ ترین پرینتر در ایران کجاست؟

بزرگ ترین پرینتر در ایران توسط طراحان دانشگاه صنعتی اصفهان برای کاهش هزینه های تولید در صنعت به وجود آمد. و آن هم یک نمونه چاپگر سه بعدی است . امروزه چاپ سه بعدی با استفاده از روش لایه گذاری مواد مذاب پلیمری در حال توسعه ی بسیاری است. در سراسر دنیا کم کم می توان حضور پر رنگ پرینترهای سه بعدی را مشاهده کرد. این حضور مدرن و پیشرفته چاپگرهای سه بعدی، تنها ناشی از هزینه‌ پایینی است که این پرینترها می توانند برای تولیدات صنعتی به ارمغان آورند.

بزرگ ترین پرینتر سه بعدی دانشگاه اصفهان

آیا قطعات تولید شده با پرینتر سه بعدی استحکام لازم را دارا میباشند؟

متاسفانه در استفاده از چاپگرهای سه بعدی همواره مشکل استحکام پایین وجود داشته است. در واقع قطعات تولید شده با این روش نسبت به روش‌های متداول دیگر مقاومت کمتری دارند. اما نتایج پژوهش‌های مرتبط با طراحی بزرگترین چاپگر ایران، راهکاری برای بهینه سازی مقاومت نیز به دست آورده است. طبق تحقیقات پژوهشگران بهره‌ گیری از شیوه تغذیه همزمان الیاف ممتد در حین فرآیند چاپ سه بعدی، می‌تواند استحکام قطعات چاپ شده سه بعدی را در حد قابل توجهی افزایش داد.

ویژگی بزرگ ترین پرینتر ایران در دانشگاه اصفهان :

سامانه لایه‌گذار جهت تولید نمونه‌های کامپوزیتی-پلیمری این چاپگر به راحتی امکان تولید دقیق قطعات پیچیده سه بعدی تا ابعاد 70*48*48 سانتی‌متر را ممکن ساخته است.

در تکنولوژی این چاپگر دو سامانه لایه گذار وجود دارد. یکی از این سامانه ها برای تغذیه همزمان الیافی چون کربن، شیشه و کولار همراه با پلیمر برنامه ریزی شده است. سامانه دیگر نیز به صورت جداگانه رشته‌های پلیمری نظیر پلی لاکتیک اسید، اکریلو نیتریل بوتادین استایرن، پلی استر، پلی پروپیلن و نایلون را پردازش کرده و پروسه ی لایه گذاری را شکل می دهد.

کاربرد این پرینتر در چیست؟

بزرگترین چاپگر سه بعدی ایران برای ارائه ی کامپوزیت های کاربردی و مفید در صنایع گوناگون طراحی شده است. پروتزهای مصنوعی جهت استفاده افراد معلول، پره توربین‌های بادی، تولید قطعات پیچیده ی ریز و درشت ماشین‌های صنعتی و حتی قطعات ضربه گیر خودرو مانند جعبه‌های تصادف برخی از مواردی هستند که کارایی کامپوزیت های تولید شده توسط  بزرگترین پرینتر سه بعدی ایران را مشخص می سازند.

بزرگترین پرینتر در جهان کجاست؟

بزرگ ترین پرینتر سه بعدی جهان

چاپگر سه بعدی D-Shape، از نام «انریکو دینی» به عنوان یکی از اصلی ترین افراد در پشت ایده اصلی این تکنولوژی نام برده می شود. تکنولوژی که هم اکنون جزو اصلی ترین ابزار در تحقیقات آژانس فضایی اروپا برای ساخت اقمار مصنوعی با استفاده از خاک ماه است. این چاپگر بزرگ مانند بسیاری دیگر از دستگاههای مشابه از طریق اکستروژن کار نمی کند بلکه از روشی به نام «بایندرجتینگ» استفاده می کند که در آن یک ماده مایع به صورت انتخابی (توسط پرتو لیزر) برای متصل کردن ذرات یک ماده پودر مانند استفاده می شود. این روش، آزادی عمل بیشتری در ساخت اجسام هندسی نسبت به بقیه تکنولوژی ها به دست می دهد.

 

مورد بعدی BigDeltaWASP است .

بزرگ ترین پرینتر سه بعدی دنیا

 

هدف این شرکت ساخت و ساز به صرفه در نقاطی از جهان است که یا دچار بلایای طبیعی شده اند و یا با فقر دست به گریبان هستند. اگر چه تمرکز آنها بر روی ساخت خانه است اما آنها مدعی هستند که از این تکنولوژی می توان در ساخت تجهیزات پزشکی نیز بهره برد.

در کنار مدل P1 یک شرکت اسلوونیایی نیز پیشنهاد ساخت مدل های کوچکتر به نام های P2 و P3 را داده است. طبیعتا P3 که کوچکترین مدل محسوب می شود هنوز یک پرینتر سه بعدی بسیار بزرگ است. این مدل دارای ابعاد ۱۳ در ۷٫۲ در ۸٫۲ فوت است و قیمت آن حدود ۱۴ هزار دلار برآورد می شود.

 

مقاله انواع پرینتر ها را بخوانید …

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
احساس رایگان برای کمک!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *